Wij proberen zoveel mogelijk te leveren op het tijdstip dat de klant verkiest, maar het moet natuurlijk haalbaar zijn. De wetgeving over rij- en rusttijden alsook de files maken dit niet altijd gemakkelijk.

Eigen transport : 

Dit doen we door zo veel mogelijk te versturen met onze eigen vrachtwagens met ervaren chauffeurs die onze producten kennen. Hiervoor beschikken wij zelf over 3 eigen vrachtwagens om onze goederen naar onze klanten te brengen. Deze vrachtwagens zijn uitgerust met verschillende laad- en lossystemen zodat wij alle mogelijke producten kunnen vervoeren. Onze sterkte hierin is dat wij zowel bulkgoederen als paletten kunnen combineren op 1 vracht, en dat wij ook verschillende bestellingen van klanten op 1 vrachtwagen kunnen meenemen. Zo houden we onze transportkosten zo laag mogelijk.
Door deze lossystemen kunnen wij voor 1 klant zowel 5 m³ compost als 10 m³ schors op 1 vracht laden en apart lossen in 2 verschillende hopen.

We kunnen onze vrachtwagen ook steeds traceren om zo eventuele vertragingen te kunnen opvolgen.

Uitbesteed transport :

Sommige kleinere paketten of paletten kunnen we niet anders dan te verzenden met een distibutiedienst. Onze transportkosten  zouden te hoog oplopen als we voor een klein palletje bv 120 km moeten rijden.